Bestuur

Voor de functie van voorzitter, secretaris, penningmeester, webmaster zijn roulerend beschikbaar

Loïs Eijgenraam

is van 1985 tot 2014 kleuterleidster geweest in het vrijeschoolkleuteronderwijs. Zij vertelde iedere dag sprookjes aan de kinderen. Ze werd in 2011 bestuurslid van de Stichting Levende sprookjes – de Levensboom. Sinds 2013 is zij werkzaam als onderwijsadviseur bij BVS-schooladvies. Daarnaast schrijft ze over verschillende thema’s boeken voor ouders en andere opvoeders.

Marijke Steenbruggen

is werkzaam geweest  in het kleuteronderwijs, tijdschrift Jonas en het cultuurcentrum de Bast. Actief deelgenomen aan Ariadne ( vrouwen & antroposofie),  cursuswerk bij Huis & Gezin en Hausmutter-Tagungen. Ze is bestuurslid van de st. Levensboom  geweest en al vele jaren lid van de sprookjesgroep in Zeist.  Van 1999 tot 2010 leiding gegeven aan het Instituut voor Biografiek. Daarna werkzaam als docent en studentenbegeleider  in de opleiding van Natuurlijke Kraamzorg.  Zij werkt in huiskamergroepen aan thema’s zoals Maria-Sophia, levensloop & sprookjes.  Nu opnieuw bestuurslid van de stichting de Levensboom.

Yvonne de Kruijff

is tot 1994 werkzaam geweest in het middelbaaronderwijs als docente lichamelijke opvoeding, schooldecaan, vertrouwenspersoon. Daarna werkzaam als counsellor loopbaan en organisatie verandering waar conflict bemiddeling, rouw en verlies, biografisch werk een belangrijk onderdeel van uitmaakt. Zij is al jaren lid van de sprookjesgroep in Zeist. Als kind las zij veel sprookjes van Grimm, Andersen naast vele mythologische verhalen. Daarnaast heeft zij al jaren bestuurlijke ervaring en is nu bestuurslid van de stichting de Levensboom.